u portaat

​​U-muotoiset portaat: Tilaa säästävä ratkaisu pienempiin koteihin

U-muotoiset portaat ovat käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin koteihin. Niiden avulla voit rakentaa kotiisi vaivatta ylimääräistä tilaa, sillä ne vievät vain murto-osan perinteisten portaiden vaatimasta neliömäärästä.

u portaat

lue lisää

U-muotoiset portaat

U-muotoiset portaat ovat käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin koteihin. Niiden avulla voit rakentaa kotiisi vaivatta ylimääräistä tilaa, sillä ne vievät vain murto-osan perinteisten portaiden vaatimasta neliömäärästä.

U-muotoiset portaat voivat olla erinomainen valinta pieneen kotiin. Ne vievät vähiten neliömetriä verrattuna muihin portaikkomalleihin, joten ne ovat käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin koteihin.

Noin puolet uusista taloista rakennetaan kahteen kerrokseen, joten useimpien rakennuttajien on harkittava portaikon sopivaa sijaintia ja muotoilua jo suunnitteluvaiheessa.

Nykysuuntaus on rakentaa koti, jossa ei ole turhia neliöitä, joten portaikon sovittaminen pieneen tilaan voi olla haastavaa.

Käytännöllisyytensä ja turvallisuutensa ansiosta U-muotoiset portaat ovat erinomainen valinta tilavampiin koteihin.

Portaiden tulisi mahdollistaa nousu ja laskeutuminen ilman, että sinun tarvitsee kiinnittää huomiota askelmiin; tämä tarkoittaa, että portaiden tulisi nousta ja laskeutua sopivalla nopeudella.

U-muotoiset portaat täyttävät tämän kriteerin täydellisesti, sillä ne tarjoavat asteittaisen ja mukavan laskeutumisen, joka ei vaadi liikaa keskittymistä tai ponnistelua.

u muotoiset portaat

U-muotoiset portaat ovat erinomainen valikko

Olet kyllästynyt kiipeilemään portaita ylös ja alas päästäksesi kerroksesta toiseen. Kotisi portaikko on liian pieni, joten et koskaan tunne oloasi mukavaksi käyttää sitä.

–  U-muotoiset portaat ovat erinomainen valinta pieneen kotiin, koska ne vievät vähiten neliöitä.
–  U-muotoiset portaat ovat yhtä turvalliset kuin perinteiset portaat.
–  Hyvin suunnitellut portaat ovat tärkeä osa mitä tahansa kotia, ja U-muotoisilla portailla saat molempien maailmojen parhaat puolet – tilaa säästävä muotoilu, joka on myös tyylikäs ja elegantti.

Kuvittele, että sinulla on portaikko, joka on tarpeeksi suuri, jotta kaikki perheesi jäsenet voivat käyttää sitä mukavasti. Se nousee ja laskeutuu helposti, joten kaikkien on helppo nousta ylös tai laskeutua ilman huolta portaisiin kompastumisesta.

U portaat ovat erinomainen valinta, jos käytettävissäsi on enemmän tilaa kuin muut mallit sallivat; ne voidaan rakentaa pienimpiinkin koteihin, mutta ne tarjoavat silti runsaasti tilaa ihmisten liikkumiseen kullakin tasolla.

 U-muotoiset portaat vievät vähiten neliömetriä muihin portaikkomalleihin verrattuna, joten ne ovat käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin koteihin. Lisäksi ne ovat yhtä turvallisia kuin perinteiset portaat.

Hyvin suunniteltu portaikko on tärkeä osa mitä tahansa kotia. Sen tulisi olla sekä käytännöllinen että kaunis, jotta sitä voi arvostaa joka päivä. U-muotoisilla portailla saat molempien maailmojen parhaat puolet – tilaa säästävä muotoilu, joka on myös tyylikäs ja elegantti.

Jos etsit kotiisi käytännöllistä ja tilaa säästävää porrasvaihtoehtoa, etsi U-portaita. Tämä innovatiivinen muotoilu vie paljon vähemmän neliöitä kuin muut portaat, joten se sopii erinomaisesti pienempiin koteihin. U-muotoiset portaat ovat myös uskomattoman turvallisia ja helppokäyttöisiä, joten ne ovat erinomainen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Monien etujensa ansiosta U-muotoiset portaat ovat yksi markkinoiden suosituimmista portaikkovaihtoehdoista nykyään.

 

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat