parvekkeen kaiteet

Parvekekaide on erityisesti parvekkeelle suunniteltu kaide.

Asuntojen omistajat löytävät iloa parvekkeista, sillä nämä ylätason ripustetut tilat voivat toimia dramaattisena keskipisteenä ja rentouttavana ruokailualueena ulkona.

parvekken-kaiteet

lue lisää

Parvekkeen kaiteet

Asuntojen omistajat löytävät iloa parvekkeista, sillä nämä ylätason ripustetut tilat voivat toimia dramaattisena keskipisteenä ja rentouttavana ruokailualueena ulkona.

Sen lisäksi, että parvekkeet pysyvät turvallisina ja määräysten mukaisina, oikea parvekekaide voi muuttaa pienen ulkotilan tavallisesta hetkessä erinomaiseksi.  

Kaiteen tyyli ja profiili sekä väri ja viimeistely antavat yhdessä parvekkeille räätälöidyn ja koordinoidun ilmeen. Kun tarjolla on nykyään niin paljon vaihtoehtoja, mikä on paras tapa päätyä täydelliseen parvekekaiteeseen?

Kaiteiden valmistus on meidän yrityksemme tärkein toiminto. Olemme erittäin hyviä kaiteiden valmistuksessa ja asennuksessa. Meiltä saa kaiteet eri tarkoituksiin rakennuksiin, kerrostaloihin sekä liike- ja myymälätiloihin.

Valmistamme kaiteita pääasiassa metallista ja lasista ja yhdistelemme näitä materiaaleja taitavasti puun kanssa.  Katso alta, kun annamme vastauksia kahteen yleisimmin kysyttyyn parvekekaidekysymykseen.

parvekken kaiteet

Mikä ovat parvekkeen kaiteet?

Koska parvekkeen kaiteesta on vuosien varrella puhuttu eri tavoin, on tärkeää ensin ymmärtää, mitä kannattaa etsiä materiaaleja valittaessa.

Parvekekaide on saanut nimensä italialaisesta sanasta balaustra, joka tarkoittaa villiä granaattiomenan kukkaa. Tämä termi keksittiin 1600-luvulla viitaten kaiteen kaiteisiin (pystysuorat tai vaakasuorat pylväät, jotka muodostavat parvekekaiteen), jotka muistuttivat hämmästyttävän paljon kukkivaa granaattiomenaa.  Vaikka jotkut ihmiset käyttävät edelleen termiä kaide, useimmat ihmiset kutsuvat nykyään näitä olennaisia järjestelmiä yksinkertaisesti “parvekekaiteiksi”.

Mikä materiaali on paras parvekekaiteeseen?

Teräs voi auttaa luomaan parvekkeelle korotetun tyylitajun. Tämä materiaali sopii erinomaisesti perinteiseen arkkitehtuuriin, jossa etsitään koristeellista kaidetta. Jotkin valmistajat tarjoavat jopa kaiteen lisävarusteita, kuten aksenttisia yläpaneeleita ja puristettuja kupolikorkkeja, joiden avulla kaiteen mukauttaminen on helppoa. 

Lisäksi se on löytämässä uutta elämää myös moderneissa kodeissa, sillä nykypäivän teräsvaijerikaiteissa on pysty- ja vaakasuuntaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat raikkaat linjat, jotka sopivat täydellisesti minimalistiseen suunnitteluun. Joissakin teräksisissä tuotteissa, käytetään korroosion estämiseksi autopinnoitusprosessia, joka tekee parvekekaiteesta käytännössä huoltovapaan. Tämä puolestaan tekee teräksestä loistavan, ei vain koteihin, vaan myös monikerroksisiin kiinteistöihin, joissa on usein päivityksiä ja huoltotarpeita vuokralaisten välillä.

Lasikaiteet ovat loistava valinta niille, jotka kaipaavat minimalistista muotoilua. Materiaalin kyky tarjota selkeitä näköyhteyksiä ja avoimia näkymiä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi se on nykyään niin suosittu parvekesuunnittelussa, koska se luo illuusion suuremmasta tilasta ja pitää nähtävyydet esillä. Lasiset parvekekaiteet tarjoavat myös suunnittelun monipuolisuutta, sillä ne täydentävät täydellisesti muita kaiteissa käytettäviä rakennusmateriaaleja. Esimerkiksi drop-in-tyyliset lasikaidepaneelit tai -kaiteet helpottavat kauniin materiaalin yhdistämistä puu- tai komposiittikaidetolppien kanssa, mikä laajentaa kodin tai kiinteistön tyyliä ja säilyttää samalla näkymät. 

Sen lisäksi, että lasikaide näyttää houkuttelevalta, se on myös poikkeuksellisen kestävä – sen tuulen estävä ominaisuus sitoo lämpöä parvekkeelle ja luo pienen kasvihuoneilmiön. Lasiset parvekekaiteet kestävät useita vuosia ja vaativat vain vähän huoltoa.    

Alumiini on suosittu materiaalivalinta niille, jotka etsivät modernia ulkonäköä, mutta haluavat myös jotain, joka tarjoaa ensiluokkaiset suorituskykyominaisuudet. Koska pystysuuntaisia kaapelikaiteiden täytteitä tarjotaan myös alumiinista, tämä materiaali tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. 

Sääntöjen mukaiset, valmiiksi kootut paneelit yksinkertaistavat kiinteistönomistajien tilausprosessia ja johtavat nopeisiin ja johdonmukaisiin asennuksiin. Lisäksi alumiiniset parvekekaiteet sopivat erinomaisesti myös niille, jotka asuvat lähellä suolaisia vesistöjä. Monikerroksinen korroosionestopinnoite jauhemaalauksella voi tehdä siitä vähän huoltoa vaativan ratkaisun.

Oletko valmis aloittamaan? Tutustu meidän laajaan valikoimaan tyylikkäitä ja turvallisia parvekekaidejärjestelmiä. Ja jos haluat täydentää parvekesuunnittelua tehokkailla lisälaitteilla, jotka tuovat lisää tyyliä, harkitse valaistusta ja lisävarusteita.

 

Terassin kaiteet

Terassin kaiteet

terassin kaiteetTerassin kaiteet - täydellinen lisä mihin tahansa ulkotilaan.Terassin kaiteet ovat loistava lisä mihin tahansa ulkoalueeseen, sillä ne tarjoavat turvallisuutta ja tyyliä. Valitse tarpeisiisi sopivat kaiteet.lue lisääTerassin kaiteetTerassin kaiteet...

read more
Sisäportaat

Sisäportaat

sisäportaatSisäportaat - turvallisuutta ja tyyliä.Täydelliset sisäportaat kotiisi.Haluatko tyylikkäät ja turvalliset sisäportaat kotiisi? Sisäportaiden rakentaminen voi olla monimutkaista,meidän avulla voit luoda täydellisen portaikon kotiisi.lue...

read more
Portaat pieneen tilaan

Portaat pieneen tilaan

Portaat pieneen tilaan Voi olla vaikeaa keksiä, miten pienestä tilasta saa kaiken irti, mutta meillä on täydellinen ratkaisu: portaat piennen tilaan. Nämä ainutlaatuiset portaat vievät vähemmän neliöitä kuin perinteiset portaat, joten voit maksimoida asuintilasi....

read more
L portaat

L portaat

L PORTAATL-muotoiset portaat - Suosituin portaiden muotoiluL-muotoiset portaat ovat yleisimpiä portaita. Ne tarjoavat enemmän mahdollisuuksia erilaisiin suunnitteluratkaisuihin kuin I-muotoiset tai U-muotoiset portaat. L-muotoisten portaiden etuna on myös se, että ne...

read more
U portaat

U portaat

u portaat​​U-muotoiset portaat: Tilaa säästävä ratkaisu pienempiin koteihinU-muotoiset portaat ovat käytännöllinen ja tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin koteihin. Niiden avulla voit rakentaa kotiisi vaivatta ylimääräistä tilaa, sillä ne vievät vain murto-osan...

read more
Metallikaiteet

Metallikaiteet

metallikaiteetMetallikaiteet - portaiden kaiteet, terassin kaiteet, parvekkeen kaiteet ja turvakaiteet.Laaja valikoima metallikaiteita, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.lue lisääMetallikaiteetLaaja valikoima metallikaiteita, jotka sopivat...

read more
Lasikaiteet

Lasikaiteet

LasikaiteetLasikaiteet – moderni ja laadukas ratkaisu sisä- ja ulkotiloihinLasikaiteet ovat moderni ja laadukas ratkaisu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tutustu meidän monipuolisiin tuotteisiin jo tänään!lue lisääLasikaiteetLasikaiteet ovat...

read more
UKK

UKK

usein kysytyt kysymyksetTältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä meidän  asiakaspalveluumme.lue lisääUsein kysyttyjä kysymyksiä portaiden ja kaiteiden rakentamisesta.Tältä sivulta...

read more
KAITEET

KAITEET

kaiteetKaiteet ja kaiteiden valmistus - metallikaiteet, lasikaiteet, portaiden kaiteet.Meiltä saa kaiteet eri tarkoituksiin rakennuksiin, kerrostaloihin sekä kotiin-,liike- ja myymälätiloihin.  Olemme erikoistuneet laadukkaiden kaiteiden valmistukseen ja...

read more
PORTAAT

PORTAAT

portaatPortaat ja portaiden valmistus - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Haluatko asentaa portaat kotiisi tai yritykseesi? Olet oikeassa paikassa. Yrityksemme valmistaa laadukkaita ja turvallisia portaita asiakkaan vaatimusten mukaan. Valmistamme portaat kaikkiin...

read more

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat