portaat

Portaat ja portaiden valmistus – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Haluatko asentaa portaat kotiisi tai yritykseesi? Olet oikeassa paikassa. Yrityksemme valmistaa laadukkaita ja turvallisia portaita asiakkaan vaatimusten mukaan. Valmistamme portaat kaikkiin tarpeisiin: kotiin, työpaikalle, liikuntapaikalle tai muuhun käyttöön.

portaat ja portaiden valmistus

lue lisää

PORTAAT ja portaiden valmistus

Haluatko asentaa portaat kotiisi tai yritykseesi? Olet oikeassa paikassa. Yrityksemme valmistaa laadukkaita ja turvallisia portaita asiakkaan vaatimusten mukaan.

Valmistamme portaat kaikkiin tarpeisiin: kotiin, työpaikalle, liikuntapaikalle tai muuhun käyttöön.

Oletko koskaan miettinyt, miten portaat ovat tulleet olemassa? Tässä artikkelissa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää portaiden rakentamisesta. Meiltä saat kaikki tarvittavat materiaalit ja apuvälineet upeiden ja turvallisten portaiden rakentamiseksi.

Portaat ovat yksi kodin tärkeimmistä elementeistä. Niiden avulla pääsee tasolta toiselle, ja ne voivat olla sekä toimivia että kauniita.

Mutta ennen kuin aloitat oman portaikon rakentamisen, on tärkeää tietää muutamia asioita portaiden rakentamisesta.

Yrityksemme valmistaa laadukkaita ja turvallisia portaita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Voimme valmistaa portaita yhdellä, kahdella tai sivuportaiden kaiteella.

Portaiden kaiteet on valmistettu puusta. Lasi tai metalli, ja ne viimeistellään lakalla tai öljyllä asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

 

portaat

Kun haluat valita oikeat portaat kotiisi, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin mieti, mihin portaat sijoitetaan. Tuleeko se eteiseen? Olohuoneeseen? Kellariin?

Seuraavaksi mieti, kuinka moni ihminen käyttää portaita ja kuinka usein. Jos sinulla on suuri perhe tai odotat paljon jalankulkijoita, tarvitset tukevat portaat, jotka kestävät kovaa käyttöä.

Mieti lopuksi budjettiasi. Portaat voivat olla kalliita, joten on tärkeää asettaa realistinen budjetti ennen ostosten tekemistä.

Kun olet harkinnut kaikki nämä tekijät, olet valmis aloittamaan täydellisen portaikon ostamisen. Yrityksemme tarjoaa laajan valikoiman portaita, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan.

 

Oikeat portaat kotiisi

 

Sinun on harkittava, mihin haluat asentaa ne, millaisen kaiteen haluat ja millaisesta materiaalista askelmat on valmistettu. On vaikeaa löytää hyviä ja edullisia portaita, mutta voi olla myös vaikeaa löytää oikeaa tyyliä kotiisi. Saatat päätyä johonkin, joka ei ole aivan haluamasi tai joka ei sovi muuhun sisustukseen.

Sen lisäksi, että oikeanlaisten portaiden löytäminen on vaikeaa, se voi olla myös kallista. Jos valitset vääränlaiset portaat, saatat joutua myöhemmin vaihtamaan ne.

Metkon Porjeki OY valmistaa kolmenlaisia portaita, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin asennuksiin. U-muotoiset, I-muotoiset ja L-muotoiset portaamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niissä on valittavana yksi, kaksi tai sivuportaiden käsijohteita.

 

portaat ja portaiden valmistus
portaat ja portaiden valmistus
portaat ja portaiden valmistus

Portaiden tyypit

 

Portaita on kolmea päätyyppiä: U-muotoisia, I-muotoisia ja L-muotoisia. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa. U-muotoiset portaat ovat yleisimmät portaat. Ne on helppo rakentaa ja ne voidaan sovittaa lähes mihin tahansa tilaan. Huonona puolena on, että ne voivat olla hieman vaarallisempia kuin muut portaat, koska niissä on vain yksi käsijohde.

Voit valita laajasta tuotevalikoimastamme: u-muotoiset portaat, i-muotoiset portaat tai l-muotoiset portaat. Tarjoamme myös erilaisia käsijohteita (puu-, lasi- tai metallikaiteet) ja pintakäsittelyjä (lakka tai öljy). Portaiden askelmat on valmistettu puusta tai metallista, ja tarjoamme erilaisia värjäyksiä.

I-muotoiset portaat ovat vaikeampia rakentaa kuin U-muotoiset portaat, mutta niillä on useita etuja. Ne ovat vakaammat ja niissä on kaksi kaidetta, mikä tekee niistä U-muotoisia portaita turvallisemmat. Ne voidaan myös sovittaa ahtaisiin tiloihin.

L-muotoiset portaat ovat vaikeimmat rakentaa, mutta ne ovat vakaimmat. Niissä on kaksi kaidetta, ja niitä käytetään usein liikerakennuksissa.

Jos aiot rakentaa omat portaat, sinun on tiedettävä muutama asia, ennen kuin aloitat. Ensinnäkin sinun on päätettävä, minkä tyyppisen portaikon haluat. Jos et ole varma, voimme auttaa sinua valitsemaan oikean portaan.

 

Omien portaiden rakentaminen voi olla pelottava tehtävä


Metkon Projeki OY on yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden ja turvallisten portaiden valmistukseen. Meillä on kaikki materiaalit ja työkalut, joita tarvitset rakentaaksesi upeat portaat kotiisi. Mietitkö, miten rakentaa portaat?

Ei huolta, me autamme sinua! Asiantuntijatiimillämme on tietoa ja kokemusta, joiden avulla voit rakentaa täydelliset portaat kotiisi. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi materiaalit ja työkalut, jotta saat työn tehtyä oikein.

Portaamme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja viimeistellään kauniilla lakka- tai öljykerroksella. Ne lisäävät kotisi arvoa ja kauneutta vuosiksi eteenpäin.

Autamme sinua kaikissa vaiheissa, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan täydelliset portaat kotiisi.

 

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat