metallikaiteet

Metallikaiteet - portaiden kaiteet, terassin kaiteet, parvekkeen kaiteet ja turvakaiteet.

Laaja valikoima metallikaiteita, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

metallikaiteet

lue lisää

Metallikaiteet

Laaja valikoima metallikaiteita, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Metallikaiteet ovat loistava tapa parantaa kiinteistösi ulkonäköä ja tunnelmaa. Ne eivät ainoastaan koristele, vaan ne tekevät kodistasi myös turvallisemman, koska ne estävät ihmisiä kompastumasta tai putoamasta. Kaiteita on saatavana useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivat kaiteet.

Metallikaiteiden osalta meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja, joista voit valita. Kaiteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja ne voidaan pulverimaalata haluamallasi RAL-värillä. Ne sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja tarjoamme hitsaustyömme hitsaukselle jopa elinikäisen takuun.

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä metallikaiteiden valinnassa, on kaiteen korkeus. Jos pudotus on yli puoli metriä, tarvitset kaiteen, joka tarjoaa turvallisuutta ja estää kompastumisen tai horjumisen. Kaiteen korkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan, lukuun ottamatta parveketta tai terassia, jolle kaide asennetaan.

metallikaiteet metkon

Valmistamme kaikki kaiteemme poikkeuksetta käsityönä, jolloin asiakas saa hienon, houkuttelevan ja yksilöllisen tuotteen.

Kaikki kaiteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja pulverimaalattu pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Ne on myös sinkitty ruostumisen estämiseksi, joten ne sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tarjoamme myös elinikäisen takuun kaikille hitsaustöillemme, joten voit olla varma, että kaiteesi kestävät monta vuotta.

Asiakkaan omien toiveiden mukaan suunniteltu ja valmistettu tuote lisää arvokkuutta ja näyttää hyvältä. Kaiteisiin on myös mahdollista asentaa esimerkiksi valaistus, mikä lisää täysin ainutlaatuista tunnelmaa ja antaa alueelle uskomattoman eksklusiivisen puitteen.

Kun haluat löytää täydellisen kaiteen kotiisi, on tärkeää löytää sellainen, joka on sekä turvallinen että tyylikäs. Kaiteemme on valmistettu kestävistä metallimateriaaleista, joten ne ovat turvallinen ja pitkäikäinen valinta kotiisi. Tarvitsitpa sitten kaidetta jyrkkiin portaisiin tai estämään putoamisia parvekkeella, meillä on täydellinen kaide juuri sinulle.

Kaiteemme on myös suunniteltu tyylikkäiksi ja tyylikkäiksi, mikä tuo hienostuneisuutta jokaiseen kotiin. Tarjoamme erilaisia tyylejä ja viimeistelyjä, joista voit valita, jotta löydät tarpeisiisi sopivan kaiteen. Lisäksi kaiteemme on helppo asentaa ja ne voidaan räätälöidä sopimaan mihin tahansa tilaan.

Yleensä parvekkeella tai terassilla olevan käsijohteen tulisi olla vähintään 1000 mm (1 metri) korkea, ja niin sanotun suojaosan tulisi olla vähintään 700 mm (70 senttimetriä) korkea.

Matallikaiteet parvekelle ja terassille

Kun haluat valita metallikaiteet parvekkeille ja terasseille, sinun on otettava huomioon useita tärkeitä tekijöitä. Tärkein näkökohta on kotisi tai rakennuksesi yleinen tyyli. Haluat valita kaidetyylin, joka täydentää yleisilmettä eikä ole sen kanssa ristiriidassa.

Toinen tärkeä tekijä on alueesi ilmasto. Jos asut sateisessa tai kosteassa ilmastossa, haluat varmistaa, että kaide on valmistettu vedenkestävästä materiaalista. Kuumasinkitys ja leivinjauhemaalaus ovat molemmat erinomaisia vedenkestäviä pintoja, joten valitse jokin näistä vaihtoehdoista, jos kosteus on huolenaihe.

Lopuksi sinun on päätettävä kaiteesi mitoista. Kaiteen leveys ja korkeus määräytyvät parvekkeen tai terassin koon mukaan. Tiimimme voi auttaa sinua suunnittelemaan kaiteen, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Käytämme kaikkien kaiteiden pintakäsittelynä kuumasinkitystä ja leivinjauhemaalausta, mikä auttaa suojaamaan niitä säältä ja pitämään ne uuden näköisinä vuosien ajan. Lisäksi tarjoamme erilaisia värivaihtoehtoja, mukaan lukien kaikki RAL-värit sekä antiikkihopea ja kupari.

–  Metallikaiteet jauhemaalattuna kaikilla RAL-väreillä. Kaiteemme soveltuvat sisälle ja ulkotiloihin.
–  Tarvitset kaiteet jos pudotusta on yli puoli metriä ja harhaan astuminen tai horjahtamisen mahdollisuus on olemassa.
–  Kaikki metallituotteemme tarkastetaan tuotantomme omassa laadunvalvonnassa. 

metallikaiteet parvekkelle terassille
metallikaiteet parvekkelle terassille

Turvakaiteet

Käden taitomme valmistavat laadukkaita ja kestäviä turvakaiteita, jotka voidaan myös koristella ja toimittaa lyhyellä varoitusajalla. Suurempien määrien osalta on kuitenkin otettava huomioon, että sesonkiaika on maaliskuusta lokakuuhun, ja mitä erikoisemman kaiteen haluat, sitä kauemmin suunnitteluun ja valmistukseen menee aikaa. 

Siksi on suositeltavaa aloittaa kaiteen suunnittelu mahdollisesti hyvissä ajoin ennen rakennusvaihetta, jotta mahdolliset tartuntakaiteet voidaan asentaa helpommin. Jos kaiteet on tarkoitettu portaiden käsijohteiksi, materiaalina voi olla perinteinen pyöreäkulmainen suorakaideputki, puoliympyrän muotoinen laatta tai puulanka. 

Upea vaikutelma saadaan aikaan yhdistämällä laatta tai putki takorautakoristeisiin. Jokainen kaide valmistetaan tilauksesta, ja se voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Asiantuntijatiimimme tekee kanssasi yhteistyötä luodakseen kaiteen, joka täyttää erityisvaatimuksesi, olipa kyseessä sitten asuin- tai liikekiinteistö.

Olet kyllästynyt huolehtimaan siitä, että lapsesi ja lemmikkisi putoavat parvekkeelta. 

Kuvittele, että sinulla on kaide, joka on tarpeeksi vahva estämään ihmisiä putoamasta portaissa ja katkaisemasta niskansa. Kaiteet on valmistettu kestävästä metallista, joten ne eivät murru tai taivu paineen alla.

Metallikaiteet ovat edullinen tapa tehdä kiinteistöstäsi samalla turvallisempi ja houkuttelevampi. Niitä on saatavana useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit valita sellaisen, joka sopii täydellisesti olemassa olevaan sisustussuunnitelmaasi.

UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä kaiteiden rakentamisesta.

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hae verkkosivuiltamme

Mikä on kaiteiden valmistusprosessinne?

Kaiteiden valmistusprosessimme alkaa asiakkaidemme kuulemisella, jossa keskustellaan heidän tarpeistaan ja mieltymyksistään. Sen jälkeen suunnittelemme yhdessä heidän kanssaan kaiteen, joka täyttää heidän vaatimuksensa.

Kun suunnittelu on viimeistelty, aloitamme kaiteen valmistuksen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja laitteita. Lopputuote tarkastetaan laadun osalta ennen sen toimittamista asiakkaillemme.

Miten määrittelette, minkä tyyppinen kaide rakennetaan?

Se riippuu siitä, mihin kaidetta käytetään. Jos kaide on tarkoitettu portaikkoon, sinun on varmistettava, että se on paikallisten rakennusmääräysten mukainen.

Jos kaide on tarkoitettu parvekkeelle tai terassille, sinun on otettava huomioon kaiteen kannettavaksi tuleva paino.

Yksi vaihtoehto on käyttää metallista kaidetta. Ne ovat vahvoja ja kestäviä, mutta ne voivat myös olla kalliita. Halvempi vaihtoehto on käyttää puista kaidetta.

Ne eivät ole yhtä vahvoja kuin metalliset kaiteet, mutta ne ovat esteettisesti miellyttävämpiä, ja ne voidaan värjätä tai maalata sisustukseen sopiviksi.

Rakennettavan kaiteen tyyppi riippuu kaiteen sijainnista ja käyttötarkoituksesta.

Jos esimerkiksi asennat kaiteen portaikkoon, sinun on noudatettava tiettyjä rakennusmääräyksiä, jotta kaide on turvallinen.

Yleisesti ottaen kaiteiden tulisi olla 34-38 tuuman korkuisia portaiden korkeudesta riippuen. Niiden pitäisi myös olla tarttuvia, eli niiden halkaisijan pitäisi olla vähintään 1,25 tuumaa.

Jos asennat kaiteen julkiselle alueelle, kuten kouluun tai sairaalaan, sinun on noudatettava muita turvallisuusohjeita.

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita ihmiset tekevät kaiteiden rakentamisessa?

Kaiteiden rakentamisessa tehdään muutamia yleisiä virheitä. Yleisin virhe on, ettei kaidetta asenneta kunnolla, jolloin se voi irrota tai jopa pudota.

Toinen yleinen virhe on käyttää vääränlaista kaidetta käyttötarkoitukseensa. Jos esimerkiksi käytät kaidetta portaikossa, sinun on varmistettava, että se on tarpeeksi vahva kannattelemaan jonkun painoa.

Lopuksi jotkut tekevät virheen, kun valitsevat kaiteen, joka on liian koristeellinen tai koristeellinen kotiinsa.

On tärkeää valita kaide, joka sopii kotisi tyyliin ja sulautuu kiinteistösi muihin elementteihin.

On useita yleisiä virheitä, joita ihmiset tekevät kaiteiden rakentamisessa:

 

  1. Kaiteen ja sen matkustajien painoa ei oteta huomioon. Tämä voi aiheuttaa kaiteen notkahtamisen ajan myötä.
  2. Kaiteen asentamatta jättäminen portaikon molemmille puolille. Tämä on lakisääteinen vaatimus joissakin osavaltioissa, ja se voi olla turvallisuusriski, jos kaide on vain yksi.
  3. Asennetaan kaide, joka on joko liian matala tai liian korkea tarpeisiisi nähden. Kaiteen tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta se antaa tukea, mutta ei niin korkea, että siitä tulee turvallisuusriski.
  4. Kaiteen materiaalin valitseminen riittämättömäksi. Metallikaiteet ovat tukevia, mutta voivat olla talvella hyvin kylmiä, kun taas puukaiteet ovat
Miten varmistat, että kaiteet ovat turvallisia?

Kaiteiden turvallisuutta arvioitaessa on syytä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Varmista ensinnäkin, että kaide on kiinnitetty tukevasti seinään tai pylvääseen.

Toiseksi tarkista, ettei kaiteesta työntyy esiin terävää metallia, joka voisi mahdollisesti viiltää kättäsi.

Varmista lopuksi, että kaiteen pinta on sileä eikä siinä ole kuoppia tai harjanteita, jotka voisivat aiheuttaa liukastumisen.

Jos huomaat kaiteessa vaarallisia piirteitä, ilmoita siitä välittömästi rakennuksen johdolle.

Onko olemassa kaidetyyppejä, joita et rakenna?

On olemassa muutamia kaidetyyppejä, joita emme yleensä rakenna, mutta se riippuu todella yksittäisestä hankkeesta.

Yksi esimerkki olisi kattokaide, joka on yleisempi Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa. Toinen esimerkki olisi uima-altaan kaide, joka on yleensä valmistettava materiaaleista, jotka kestävät kosteutta ja klooria.

Miten rakennuksen metallikaide valitaan?

On muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessäsi, kun valitset rakennukseesi metallikaidetta:

-Kaiteen paino. Sinun on varmistettava, että kaide kestää sen varassa roikkuvien ihmisten ja/tai esineiden painon.

-Kaiteen korkeus. Varmista, että kaide on riittävän korkea, jotta se tarjoaa riittävän suojan.

-Kaiteen tyyli. Varmista, että valitset tyylin, joka täydentää rakennuksesi ulkonäköä.

-Kaiteen väri/viimeistely. Varmista, että valitset värin/viimeistelyn, joka sopii rakennuksesi sisustukseen.

-Asuinpaikkasi ilmasto. Jos asut alueella, jossa vallitsevat äärimmäiset sääolosuhteet

Millainen metallikaide on kestävin?

 

Tähän kysymykseen ei oikeastaan ole lopullista vastausta.

Se riippuu monista tekijöistä, kuten ilmastosta ja ympäristöstä, jossa kaidetta käytetään, sekä materiaalista, josta se on valmistettu.

Kestävästä materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettu metallikaide on kuitenkin todennäköisesti kestävämpi kuin vähemmän kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, valmistettu metallikaide.

Kestävin metallikaide on messingistä valmistettu kaide.

Messinkikaiteet ovat painavampia kuin muut metallikaiteet, mikä tarkoittaa, että ne liikkuvat tai heiluvat vähemmän tuulessa. Ne eivät myöskään ole syövyttäviä, eli ne eivät ruostu tai himmene ajan mittaan.

Sen lisäksi, että messinkikaiteet ovat kestäviä, ne ovat myös erittäin kauniita ja ylellisen näköisiä.

Ne voivat lisätä tyylikkyyttä mihin tahansa kotiin tai rakennukseen.

Jos siis etsit pitkäikäistä ja laadukasta kaidetta kiinteistöösi, harkitse messinkikaiteen valitsemista.

Miten valitset kaiteiden materiaalit?

Se riippuu siitä, mihin kaidetta käytetään. Jos esimerkiksi etsit kaidetta, joka suojaa ihmisiä vaaralliselta pudotukselta, haluat jotain erittäin tukevaa ja vaikeasti rikkoutuvaa.

Jos etsit vain jotain, josta voit pitää kiinni portaita ylös- tai alaspäin kävellessäsi, puun tai metallin kaltaiset materiaalit voivat olla sopivampia, koska ne ovat vähemmän liukkaita.

Yleisesti ottaen on tärkeää valita materiaalit, jotka ovat kestäviä ja liukumattomia. Haluat myös varmistaa, että kaidemateriaali on helppo puhdistaa, jotta se ei ajan mittaan peity lian ja lian alle.

Kaidemateriaalia valitessasi kannattaa ottaa huomioon muutamia tekijöitä:

-Kaidetta käyttävän henkilön paino
-Kaiteen käyttökohteet (esim. lapset tai koirat juoksevat kaiteeseen, ihmiset nojaavat siihen)
-Ilmasto (kosteat ympäristöt voivat aiheuttaa korroosiota)
-Kustannukset 

Kun olet karsinut vaihtoehdot näiden tekijöiden perusteella, sinun kannattaa tarkastella kunkin materiaalin esteettisiä ominaisuuksia ja tehdä päätös sen perusteella, mikä näyttää tilassasi parhaalta.

Lasikaiteet

Lasikaiteet – moderni ja laadukas ratkaisu sisä- ja ulkotiloihin

Lasikaiteet ovat moderni ja laadukas ratkaisu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tutustu meidän monipuolisiin tuotteisiin jo tänään!

lasikaiteet ja lasikaide

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat