Lasikaiteet

Lasikaiteet – moderni ja laadukas ratkaisu sisä- ja ulkotiloihin

Lasikaiteet ovat moderni ja laadukas ratkaisu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tutustu meidän monipuolisiin tuotteisiin jo tänään!

lasikaiteet ja lasikaide

lue lisää

Lasikaiteet

Lasikaiteet ovat moderni ja laadukas ratkaisu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tutustu näihin monipuolisiin tuotteisiin jo tänään!

Lasikaiteet ovat tyylikkäitä ja laadukkaita ratkaisuja, jotka soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Ne lisäävät keveyttä ja avaruutta sekä esteetöntä näkymää. Verhousmateriaalina voi olla lasi, rakennuslevy tai alumiinilevy.

Liukumaton lasikaide on turvallinen johdanto lasikaiteisiin. Se on turvallinen järjestelmä, joka koostuu joko tason ylä- tai etuosaan kiinnitetystä alumiinipalkista, johon kaiteen lasi kiinnitetään.

Haluat asentaa kaiteen, mutta et ole varma, onko se oikea valinta sinulle. Olet huolissasi perheesi turvallisuudesta etkä halua, että tapahtuu mitään, mikä voisi vaarantaa heidän turvallisuutensa.

Lasikaiteen asentaminen on täydellinen tapa lisätä kotiin tai toimistoon keveyttä ja avaruutta. Ne eivät ole vain tyylikkäitä ja moderneja, vaan ne tarjoavat myös esteettömän näkymän, jota kaikki rakastavat. Lisäksi liukumattomat kaiteemme tekevät niistä turvalliset sekä aikuisille että lapsille.

lasikaiteet

Miksi lasikaiteet ovat hyvä valinta

Lasikaiteet eivät ole ainoastaan turvallisia, vaan ne antavat myös tyylikkään ja modernin ilmeen mihin tahansa kotiin tai toimistoon. Seuraavassa on muutamia syitä, miksi lasikaiteet ovat hyvä valinta:

–  lisää tyylikästä ja modernia ilmettä kotiisi tai toimistoosi
–  pitää perheesi turvassa liukumattoman kaiteen avulla
–  lasikaiteet lisäävät keveyttä ja avaruutta, jolloin kotisi tai toimistosi tuntuu avoimemmalta ja kutsuvammalta
–  esteetön näkymä
–  tee parvekkeestasi ylellinen keidas, josta voit nauttia mihin aikaan päivästä tai yöstä tahansa
–  anna toimistollesi modernin ja hienostuneen ilmapiirin
–  päästä luonnonvalo sisään piristämään mitä tahansa huonetta.

Laadukat lasikaiteet

Lasikaiteet ovat laadukas ja tyylikäs ratkaisu, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ne lisäävät keveyttä ja avaruutta sekä verhousmateriaali voi olla lasia, rakennuslevyä tai alumiinilevyä. Liukumaton kaide on turvallinen johdatus lasikaiteisiin, ja se koostuu joko tason ylä- tai etuosaan kiinnitetystä alumiinipalkista, johon kaiteen lasi kiinnitetään.

Lasikaiteet eivät ole ainoastaan turvallisia, vaan ne tuovat myös ripauksen tyyliä ja eleganssia mihin tahansa kotiin tai toimistoon. Jos etsit laadukasta ratkaisua, joka on sekä tyylikäs että toimiva, lasikaiteet ovat täydellinen valinta sinulle.

Oikea lasikaide voi olla ratkaisu ongelmiin. Saatavilla on monia eri tyylejä ja malleja, joten se lisää turvallisuutta ja säilyttää samalla tyylin missä tahansa kodissa tai toimistotilassa – vaikka sinulla olisi lapsia, jotka rakastavat kiipeilyä huonekalujen päällä!

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme valitsemaan täydellisen lasikaiteen kotiisi tai toimistoosi.

lasikaiteet

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat