kaiteet

Kaiteet ja kaiteiden valmistus – metallikaiteet, lasikaiteet, portaiden kaiteet.

Meiltä saa kaiteet eri tarkoituksiin rakennuksiin, kerrostaloihin sekä kotiin-,liike- ja myymälätiloihin.  Olemme erikoistuneet laadukkaiden kaiteiden valmistukseen ja asennukseen.

kaiteet ja kaiteiden valmistus

lue lisää

KAITEET ja kaiteiden valmistus

Meiltä saa kaiteet eri tarkoituksiin rakennuksiin, kerrostaloihin sekä kotiin-,liike- ja myymälätiloihin.  Olemme erikoistuneet laadukkaiden kaiteiden valmistukseen ja asennukseen.

Kaiteiden valmistus on meidän yrityksemme tärkein toiminto. Olemme erittäin hyviä kaiteiden valmistuksessa ja asennuksessa. Meiltä saa kaiteet eri tarkoituksiin rakennuksiin, kerrostaloihin sekä liike- ja myymälätiloihin.

Valmistamme kaiteita pääasiassa metallista ja lasista ja yhdistelemme näitä materiaaleja taitavasti puun kanssa. 

Olemme erikoistuneet metalli- ja lasikaiteisiin, joita yhdistelemme puuhun erittäin taitavasti luodaksemme visuaalisesti houkuttelevia ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Kokeneiden suunnittelijoidemme ja insinööriemme ansiosta luomme visuaalisesti houkuttelevia ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Asiakkaamme saavat aina arkkitehtoniset piirustukset tuotteiden mukana, ja tarvittaessa sovitamme suunnitelmamme yhteen pelastuslaitosten tai muiden valvontaviranomaisten kanssa.

 

kaiteet ja kaiteiden valmistus

Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa kaiteesi, joten voit olla varma, että takuumme on voimassa eikä asennuksen aikana tule yllätyksiä. Valmistamme kaiteita pääasiassa metallista ja lasista ja yhdistelemme näitä materiaaleja taitavasti puun kanssa. Kokeneiden suunnittelijoidemme ja insinööriemme ansiosta luomme visuaalisesti miellyttäviä ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Meidän asiakas saa aina arkkitehtipiirustukset tuotteiden mukana, ja tarvittaessa sovitamme suunnittelemamme aidat yhteen pelastuslaitoksen tai muiden valvontaviranomaisten kanssa.

kaiteet ja kaiteiden valmistus
portaat ja portaiden valmistus
kaiteet ja kaiteiden valmistus

KAITEET – LAATUA JA KOKEMUSTA


Kaiteemme sopivat erinomaisesti terasseille, portaisiin, parkkipaikoille, parvekkeille – minne ikinä kaidetta tarvitsetkaan. Kaiteemme eivät ainoastaan näytä hyvältä ja niillä on takuu, vaan ammattitaitoinen asennusryhmämme huolehtii kaikesta puolestasi. Tuotteen mukana saat tietenkin arkkitehtoniset piirustukset.

Voit valita eri materiaaleista: lasista, metallista tai näiden yhdistelmästä. Meillä on kokemusta kaikkien materiaalien kanssa työskentelystä, ja neuvomme mielellämme, mikä on paras ratkaisu tarpeisiisi.

 

KAITEIDEN VALMISTUS

Valmistamamme kaiteet ovat:

– terassin kaiteet
– portaiden kaiteet
– pysäköintiaidat
– parvekken kaiteet
– lasikaiteet
– metallikaiteet

 

PARHAAT KAITEET

Meidän kaitet sopivat täydellisesti terassille, portaisiin, parkkipaikalle, parvekkeelle – minne tahansa kaidetta tarvitsetkin. Lisäksi toimitamme aina arkkitehtoniset piirustukset tuotteidemme mukana, jotta näet, miltä ne näyttävät kiinteistölläsi ennen kuin ostat ne. Ja jos tarvitset apua koordinoinnissa pelastuslaitosten tai muiden valvontaviranomaisten kanssa, me autamme sinua.

Kaiteemme eivät ainoastaan näytä hyvältä ja niillä on takuu, vaan ammattitaitoinen asennusryhmämme huolehtii kaikesta puolestasi. Asennuksen aikana ei siis tule yllätyksiä. Äläkä unohda – tarjoamme kilpailukykyisiä tarjouksia, jotta voit löytää tarpeisiisi sopivan kaiteen.

Jos tarvitset kaidetta, älä epäröi – ottaa yhteyttä meihin. Keskustelemme mielellämme vaatimuksistasi ja annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

kaiteet ja kaiteiden valmistus
Mikä on kaiteiden valmistusprosessinne?

Kaiteiden valmistusprosessimme alkaa asiakkaidemme kuulemisella, jossa keskustellaan heidän tarpeistaan ja mieltymyksistään. Sen jälkeen suunnittelemme yhdessä heidän kanssaan kaiteen, joka täyttää heidän vaatimuksensa.

Kun suunnittelu on viimeistelty, aloitamme kaiteen valmistuksen käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja laitteita. Lopputuote tarkastetaan laadun osalta ennen sen toimittamista asiakkaillemme.

Miten määrittelette, minkä tyyppinen kaide rakennetaan?

Se riippuu siitä, mihin kaidetta käytetään. Jos kaide on tarkoitettu portaikkoon, sinun on varmistettava, että se on paikallisten rakennusmääräysten mukainen.

Jos kaide on tarkoitettu parvekkeelle tai terassille, sinun on otettava huomioon kaiteen kannettavaksi tuleva paino.

Yksi vaihtoehto on käyttää metallista kaidetta. Ne ovat vahvoja ja kestäviä, mutta ne voivat myös olla kalliita. Halvempi vaihtoehto on käyttää puista kaidetta.

Ne eivät ole yhtä vahvoja kuin metalliset kaiteet, mutta ne ovat esteettisesti miellyttävämpiä, ja ne voidaan värjätä tai maalata sisustukseen sopiviksi.

Rakennettavan kaiteen tyyppi riippuu kaiteen sijainnista ja käyttötarkoituksesta.

Jos esimerkiksi asennat kaiteen portaikkoon, sinun on noudatettava tiettyjä rakennusmääräyksiä, jotta kaide on turvallinen.

Yleisesti ottaen kaiteiden tulisi olla 34-38 tuuman korkuisia portaiden korkeudesta riippuen. Niiden pitäisi myös olla tarttuvia, eli niiden halkaisijan pitäisi olla vähintään 1,25 tuumaa.

Jos asennat kaiteen julkiselle alueelle, kuten kouluun tai sairaalaan, sinun on noudatettava muita turvallisuusohjeita.

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita ihmiset tekevät kaiteiden rakentamisessa?

Kaiteiden rakentamisessa tehdään muutamia yleisiä virheitä. Yleisin virhe on, ettei kaidetta asenneta kunnolla, jolloin se voi irrota tai jopa pudota.

Toinen yleinen virhe on käyttää vääränlaista kaidetta käyttötarkoitukseensa. Jos esimerkiksi käytät kaidetta portaikossa, sinun on varmistettava, että se on tarpeeksi vahva kannattelemaan jonkun painoa.

Lopuksi jotkut tekevät virheen, kun valitsevat kaiteen, joka on liian koristeellinen tai koristeellinen kotiinsa.

On tärkeää valita kaide, joka sopii kotisi tyyliin ja sulautuu kiinteistösi muihin elementteihin.

On useita yleisiä virheitä, joita ihmiset tekevät kaiteiden rakentamisessa:

 

  1. Kaiteen ja sen matkustajien painoa ei oteta huomioon. Tämä voi aiheuttaa kaiteen notkahtamisen ajan myötä.
  2. Kaiteen asentamatta jättäminen portaikon molemmille puolille. Tämä on lakisääteinen vaatimus joissakin osavaltioissa, ja se voi olla turvallisuusriski, jos kaide on vain yksi.
  3. Asennetaan kaide, joka on joko liian matala tai liian korkea tarpeisiisi nähden. Kaiteen tulisi olla tarpeeksi korkea, jotta se antaa tukea, mutta ei niin korkea, että siitä tulee turvallisuusriski.
  4. Kaiteen materiaalin valitseminen riittämättömäksi. Metallikaiteet ovat tukevia, mutta voivat olla talvella hyvin kylmiä, kun taas puukaiteet ovat
Miten varmistat, että kaiteet ovat turvallisia?

Kaiteiden turvallisuutta arvioitaessa on syytä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Varmista ensinnäkin, että kaide on kiinnitetty tukevasti seinään tai pylvääseen.

Toiseksi tarkista, ettei kaiteesta työntyy esiin terävää metallia, joka voisi mahdollisesti viiltää kättäsi.

Varmista lopuksi, että kaiteen pinta on sileä eikä siinä ole kuoppia tai harjanteita, jotka voisivat aiheuttaa liukastumisen.

Jos huomaat kaiteessa vaarallisia piirteitä, ilmoita siitä välittömästi rakennuksen johdolle.

Onko olemassa kaidetyyppejä, joita et rakenna?

On olemassa muutamia kaidetyyppejä, joita emme yleensä rakenna, mutta se riippuu todella yksittäisestä hankkeesta.

Yksi esimerkki olisi kattokaide, joka on yleisempi Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa. Toinen esimerkki olisi uima-altaan kaide, joka on yleensä valmistettava materiaaleista, jotka kestävät kosteutta ja klooria.

Miten rakennuksen metallikaide valitaan?

On muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessäsi, kun valitset rakennukseesi metallikaidetta:

-Kaiteen paino. Sinun on varmistettava, että kaide kestää sen varassa roikkuvien ihmisten ja/tai esineiden painon.

-Kaiteen korkeus. Varmista, että kaide on riittävän korkea, jotta se tarjoaa riittävän suojan.

-Kaiteen tyyli. Varmista, että valitset tyylin, joka täydentää rakennuksesi ulkonäköä.

-Kaiteen väri/viimeistely. Varmista, että valitset värin/viimeistelyn, joka sopii rakennuksesi sisustukseen.

-Asuinpaikkasi ilmasto. Jos asut alueella, jossa vallitsevat äärimmäiset sääolosuhteet

Millainen metallikaide on kestävin?

 

Tähän kysymykseen ei oikeastaan ole lopullista vastausta.

Se riippuu monista tekijöistä, kuten ilmastosta ja ympäristöstä, jossa kaidetta käytetään, sekä materiaalista, josta se on valmistettu.

Kestävästä materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä, valmistettu metallikaide on kuitenkin todennäköisesti kestävämpi kuin vähemmän kestävästä materiaalista, kuten alumiinista, valmistettu metallikaide.

Kestävin metallikaide on messingistä valmistettu kaide.

Messinkikaiteet ovat painavampia kuin muut metallikaiteet, mikä tarkoittaa, että ne liikkuvat tai heiluvat vähemmän tuulessa. Ne eivät myöskään ole syövyttäviä, eli ne eivät ruostu tai himmene ajan mittaan.

Sen lisäksi, että messinkikaiteet ovat kestäviä, ne ovat myös erittäin kauniita ja ylellisen näköisiä.

Ne voivat lisätä tyylikkyyttä mihin tahansa kotiin tai rakennukseen.

Jos siis etsit pitkäikäistä ja laadukasta kaidetta kiinteistöösi, harkitse messinkikaiteen valitsemista.

Miten valitset kaiteiden materiaalit?

Se riippuu siitä, mihin kaidetta käytetään. Jos esimerkiksi etsit kaidetta, joka suojaa ihmisiä vaaralliselta pudotukselta, haluat jotain erittäin tukevaa ja vaikeasti rikkoutuvaa.

Jos etsit vain jotain, josta voit pitää kiinni portaita ylös- tai alaspäin kävellessäsi, puun tai metallin kaltaiset materiaalit voivat olla sopivampia, koska ne ovat vähemmän liukkaita.

Yleisesti ottaen on tärkeää valita materiaalit, jotka ovat kestäviä ja liukumattomia. Haluat myös varmistaa, että kaidemateriaali on helppo puhdistaa, jotta se ei ajan mittaan peity lian ja lian alle.

Kaidemateriaalia valitessasi kannattaa ottaa huomioon muutamia tekijöitä:

-Kaidetta käyttävän henkilön paino
-Kaiteen käyttökohteet (esim. lapset tai koirat juoksevat kaiteeseen, ihmiset nojaavat siihen)
-Ilmasto (kosteat ympäristöt voivat aiheuttaa korroosiota)
-Kustannukset 

Kun olet karsinut vaihtoehdot näiden tekijöiden perusteella, sinun kannattaa tarkastella kunkin materiaalin esteettisiä ominaisuuksia ja tehdä päätös sen perusteella, mikä näyttää tilassasi parhaalta.

kaiteet ja kaiteiden valmistus

Kaiteiden valmistaja, johon voi luottaa

Voi olla vaikea löytää hyvää kaidevalmistajaa, joka pystyy tarjoamaan käytännöllisen ja visuaalisesti miellyttävän ratkaisun.  Ei ole pelkästään vaikeaa löytää hyvää kaidevalmistajaa, vaan on myös vaikea tietää, onko valmistaja luotettava. Haluat varmistaa, että perheesi ja ystäväsi ovat turvassa ja että asennetut kaiteet ovat määräysten mukaisia. 

Kaikki kaidevalmistajat eivät ole samanlaisia. Jotkut eivät ehkä pysty pitämään lupauksiaan tai ne eivät ehkä ole ajan tasalla uusimpien turvallisuusmääräysten kanssa. Monilla yrityksillä ei ole kokemusta tai asiantuntemusta kaiteiden kunnolliseen valmistamiseen ja asentamiseen. Useimmat kaidevalmistajat tarjoavat vain yhdenlaista kaidemateriaalia, joka voi usein näyttää epäsopivalta tietyissä ympäristöissä. 

Meillä on vuosien kokemus kaiteiden valmistamisesta ja asentamisesta rakennuksiin, kerrostaloihin, liike- ja myymälätiloihin.

Tuotteemme suunnitellaan aina asiakasta ajatellen, ja sovitamme suunnittelumme aina yhteen pelastuspalvelujen kanssa.  Valmistamme kaiteemme uusimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti, ja teemme aina tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että he ovat tyytyväisiä lopputuotteeseen.

Olemme kaiteiden valmistuksen ja asennuksen asiantuntijoita, ja toimitamme aina laadukkaan tuotteen.   Meillä on saatavilla laaja valikoima kaidemateriaaleja, joten voit löytää täydellisen ulkonäön kotiisi tai toimistoosi.  Ota meihin yhteyttä jo tänään ja aloita täydellisen kaiteen löytäminen!

Lasikaiteet

Lasikaiteet – moderni ja laadukas ratkaisu sisä- ja ulkotiloihin

Lasikaiteet ovat moderni ja laadukas ratkaisu, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tutustu meidän monipuolisiin tuotteisiin jo tänään!

lasikaiteet ja lasikaide

metallikaiteet

Metallikaiteet - portaiden kaiteet, terassin kaiteet, parvekkeen kaiteet ja turvakaiteet.

Laaja valikoima metallikaiteita, jotka sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön.

metallikaiteet

TARJOUSPYYNTÖ

PK Mestarit OY
Y-tunnus 3338080-4

Puh. +358 465 433 473
myynti@portaatkaiteet.fi

Tikkurilantie 55
Vantaa 01300

Olemme avoinna arkisin 09.00-18.00

Voit soittaa meille nyt - vastaamme heti portaita tai kaiteisiin liittyviin kysymyksiisi.

portaat